Blog

  • 20.02.2015 21:48

    ARKADAŞLIK!

    Arkadaşlık ne demek bilir misiniz?Arkadaşlık demek aynaya bakınca kendimizi görmek gibidir.Sırlarını paylaşır, yardım severdir en önemlisi de her şeye iyi bir açıdan bakan yani bakmaya çalışan kişidir.Hayatımız da bir yeri olur.Bu yer en iyi arkadaşlarımızın yeridir.Buraya en iyi arkadaşlıklarımızı kurduğumuz kişiler gelir.Arkadaşlık kurmak,yani bahsettiğim ya da bahsettiğiniz iyi arkadaşlıklar ise çok vakit isteyen arkadaşlıklardır.Tanımak tanınmak gibi bireysel olaylar kısa bir sürede gerçekleşmez hiçbir zaman.Arkadaşlık kurulması zor bitmesi kolaydır her zaman.Normal aslında çünkü arkadaşlıkta bir tür sosyal faaliyettir.Bu sosyal faaliyet hem akılda hem de gönülde yer almalıdır.Kısaca iyi ve güzel arkadaşlıklar emek ve gönül verilerek kurulmalıdır.Şu tüm evren de unutulmaz bir kuraldır "Bir arkadaşlık biterse yenisi başlar."

  • 19.02.2015 15:59

    KADINA ŞİDDETE HAYIR!!!

    Biz insanlar, üzerinde bulunduğumuz gezegende yaklaşık olarak 13,7 milyar senedir konumlanıyoruz.Ama hala bazı insanlar kadınlara ve de insanlara şiddet kullanıyorlar.Biz insanların ve kadınların hakkını savunmazsak kim savunacak! Bunu hiç birimiz, ne tahmin edebiliriz ne de görebiliriz.Bunu görmemizde gerekmez zaten.Biz bu yardımı görmek için değil yaşatmak için yapıyoruz.Şu bulunduğumuz dönemde yaşadığımız bu olayı aklım almadı.Aslında biliyormusunuz bir ülkede gelişmişlik halkta başlarmış.İşte, biz bu yüzden kendi vatandaşımızı koruyup sahip çıkalım ki gelişmiş bir ülke olalım.Ve bu vatan uğruna ruhumuzu feda edelim... 

  • 19.12.2014 19:56

    Temiz bir çevre için

    Temiz Bir Çevre için

    Her zaman bildiğimiz gibi doğayı kirletmeyip geri dönüşüm yapmalıyız. Ki bu da bu devirlerde pek sık görülen bir şey değil. Biz Dünya’yı kirlettiğimiz gibi temizlemeyi de bilmeliyiz. Çünkü bu Dünya da biz yaşıyoruz, başkaları değil. Bazı yetişkinler sigara ve alkol gibi öldürücü ve tehlikeli maddeler kullanıyorlar. Alkol sadece kişiye zarar veriyor ama sigara ise tam bir zehirli atık. Hem bizi hem de doğayı öldürüyor. Genellikle gazetelerde ve de televizyonlarda görürüz. Geri dönüşüm reklamları. Mesela pil geri dönüşümü, tamam iyi hoş geri dönüşüm yapılıyor ama geri dönüşüm yapılırken atık oluşmadığını nereden biliyoruz? Biz insanlar aslında geri dönüşüm yaparken bile tehlike saçıyoruz. Bir örnek daha veriyim otobüslerin yakıtı, atık yağlar onlar bir geri dönüşümdür ama aslında atık yağlar doğayı kirletmektedir. Söylemek istediğim şu ki elimizdeki güzelliği elimizde sımsıkı tutalım ve onu hiç bırakmayalım.

  • 14.12.2014 10:09

    İlk Blog

    Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.

İletişim

Etiketler

Etiket listesi boş.

© 2014 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode